İSMAİL EKŞİ - ELEKTRİK - ELEKTRONİK TEK. ÖĞRETMENİ

1962 Yılında Trabzon’un Çaykara ilçesinde doğdum. İlkokul ve ortaokul eğitimimi İstanbul  Zeytinburnu’nda, Lise Eğitimini İstanbul  Kadırga Endüstri Meslek Lisesinde bitirdim. 1981 Yılında o zamanki adı İstanbul Yüksek Teknik Öğretmen Okulu olan daha sonra Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesine dönüşen öğretmen okuluna girdim.1985 yılında  Elektrik-Elektronik Ana Bilim Dalı Elektrik Öğretmenliği  Bölümünden mezun oldum.

1986 yılında Milli Eğitim Bakanlığına müracaat ettim. İlk olarak Eskişehir Turgut Reis Endüstri Meslek Lisesinde Elektrik Bölümü Öğretmeni olarak göreve başladım. Eskişehir’de bir süre görev yaptıktan sonra isteğe bağlı olarak 1988 yılında İstanbul Zeytinburnu Endüstri Meslek Lisesine tayin oldum. Bu okulda, büyük çoğunluğu Eğitim Yöneticisi olarak 23 yıl görev yaptıktan sonra yine isteğe bağlı olarak 2011 yılında İstanbul Zeytinburnu Muhsin Ertuğrul Mesleki Eğitim Merkezine tayin oldum.

Halen Muhsin Ertuğrul Mesleki Eğitim Merkezi’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım.

021266467445582374 (212) 582 9909 Eposta